kismama blog

baba mamás és nagyobb gyermekes témák

Friss topikok

Linkblog

mese tv avagy nem feltétlen rossz az internet

2011.06.19. 14:40 - J357

A számítógép, TV manapság életünk része, lehetetlen és nem is túl célszerű teljesen elzárni a gyerek elől, inkább megfelelő keretek közt bemutatni a gyerekeknek ezt a világot is.A matiné műsorok közül a Dóra és a Diego a kedvence, ezeket hétvégén nézheti, persze fél szemmel mi is követjük párommal a mese tartalmát.

Az interneten párom talált rá az egyszervolt.hu oldalra, amin vannak játékok és a címben szereplő mese.tv is.Először nagyobbik leányom a játékokra "kattant" rá, de mostanra a kedvence a mese.tv lett.A régi klasszikus gyeremekkori meséinkkel:pom-pom,kockásfülű nyúl, pityke őrmester, Mátyás király meséi, egyszer egy királyfi Szabó Gyula előadásában.És szereti.Adott epizódokat kétszer háromszor is megnéz rajta, lassan kívülről fújja őket.

Korábban a youtube.on kerestünk neki magyar gyerekdalokat, aztán angol nyelvű gyerekdalokat (de néha onnan rákattintott olyan klipekre is, ami nem feltétlen gyerekeknek való), mostanában az óvodás dalok albumot is szívesen hallgatja és a legtöbb dalocskát már kívülről énekli a kishúgának:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama357.blog.hu/api/trackback/id/tr582997450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása