kismama blog

baba mamás és nagyobb gyermekes témák

Friss topikok

Linkblog

Libero

2012.01.17. 14:49 - J357

 Az első kislányunknál azért kötöttem ki a Libero mellett, mert bár drágább volt mint a többi, de nem ázott át.Valamiért a többi pelenkából kicsorgott a tartalom...

Aztán kiderült, hogy létezik Libero klub és a csomagoláson lévő nyuszi emblémák beküldése ellenében ajándékokat küldenek, de csak meghatározott időrendben (amikor a gyerkőc bizonyos életkort betöltött mindig küldtek valami jópofa ajándékot: főleg Lamaze játékokat), meg ingyenes pelenka mintákat.Később már vonalkódokat kellett beküldeni és bármikor lehetett ajándékokat választani adott pontokért.Szerencsére végül kitalálták, hogy a csomagolás belsejében lévő kódok beírásával lehet pontokat szerezni, így már nem kellett ajánlottan vonalkódokat sem beküldeni, de az ajándékok minősége változott: Lamaze játékok helyett kézre húzható bábokat, kerekítő könyveket és Libero termékeket (törlőkendő, stb.) lehetett választani.Végül is a könyvek aranyosak, a bábok pedig ötletesek, bár nyilván kevésbé minőségi termékek mint  a színes, csörgő Lamaze figurák...Igaz a Klub honlapja megújult és néminemű interaktivitásért cserébe is adtak pontokat.

Aztán tavaly szeptemberben jött az újabb meglepi: a kódokat nem elég beküldeni, hanem meg kell őrizni a vásárlást igazoló blokkokkal együtt!!!És a megrendelt ajándék megérkezéséig bármikor bekérheti a Libero a számlát és a kódokat.Mit ne mondjak, nekem elég sok számla vagy kód kallódott el, ezért kevesebb pontot sikerült összeszedni.

Idén jött az újabb meglepi:most már csak 20 pont fölött szállítanak ki ajándékokat és a meglévő ajándékok pontértékét is növelik, így 5 csomag (kb. 2,5 hónap) mega pelenkát kell venni a 20 ponthoz, amiért max. Libero termékeket kapunk (pelenkát nem, csak egyéb babaápoló termékeket), a könyv már 26 pont, bábból egyféle van, a kis plüsstakaró pedig 54 pont lett (azaz kb. 7 hónapig kell rá gyűjteni!!!).Hát nem tudom ezért megéri e egyáltalán hűségesnek lenni (ez a klub mottója), merthogy jó jó válság van, de hogy nem elég, hogy az ajándéktermékek minőségét gyakorlatilag totál lerontották, a pontszerzést megnehezítették (számla megőrzése, stb.),de hogy még "drágábban" is adják, hát nem tudom...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama357.blog.hu/api/trackback/id/tr813570855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása