kismama blog

baba mamás és nagyobb gyermekes témák

Friss topikok

Linkblog

oké hogy mindenki jó anya akar lenni...

2016.02.27. 18:41 - J357

4 gyermekünk van, mégsem merném mondani hogy mindent tudnék a gyereknevelésről, ráadásul minden gyerek más és más, nincs egyen recept:)))

Már csak mosolygok amikor 1-2 gyerekes anyukák beszólogatnak kéretlenül hogy mit hogy kéne:)))pl. A kicsin kacsa a csizma, próbáltam úgy tenni mint aki nem hallja végül elvicceltem hogy nagy is rá a csuka de egyedül vette fel, ami 22 hónaposan komoly teljesítmény:))ráadásul max. 50 métert kell gyalogolnia így, nem kilométereket...

Vagy a 4 éves leányzó sír és akkor jön a te hogy bírod 4 gyerekkel szöveg...én otthagytam amikor hisztizett  a boltban a földön és abbahagyta...

Könyörgök miért kell okoskodással bizonygatni hogy ki milyen jó szülő? Szabadság van, nem?Jobb valakinek attól hogy beszól hogy a másik gyerekén fordítva van a cipő vagy nincs sapka?

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama357.blog.hu/api/trackback/id/tr308424260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása