kismama blog

baba mamás és nagyobb gyermekes témák

Friss topikok

Linkblog

a fém homokozolapát és a kemény könyv avagy a kicsik szülőre veszélyes játékai:)))

2016.04.29. 20:31 - J357

A negyedik gyerkőcünknél esett le hogy a másfél-két évesnek ajándékba hozott kemény kartonból készült könyvecskéket ugyan könnyen lapozza a gyermek, de amikor nézegetem vele és hirtelen felém hadonászik vele akkor az a karton egész nagyot tud ütni orrtájékon...

A fanyelű színes fém homokozóeszközöket nagypapa hozta ajándékba és egész cukinak találtam amíg a gyerek véletlenül nem ejtette a lábamra illetve nem ütött vele kézfejen amikor lelkesen hadonászott...Viccet félretéve a fém homokozóeszközt a saját illetve egymás lábára is ejthetik meg talán ismerős a jelenet főleg ahol pár évvel nagyobb tesó van, hogy a gyerek morcosan odavágja a másiknak a játékot mondván jó akkor legyen a tied...Szóval homokozóeszközökből talán a műanyagból készült a biztonságosabb.

20160426_155131.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama357.blog.hu/api/trackback/id/tr838674034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása