kismama blog

baba mamás és nagyobb gyermekes témák

Friss topikok

Linkblog

azt hittem csak a viccekben van ilyen...

2010.06.29. 13:58 - J357

Címkék: köcsög gyerekek???

talán el sem hiszem, ha nem a saját fülemmel hallom.A közeli játszótérre vittük hintáztatni a nagyobbik lányomat, mikor is jól öltözött pár jelent meg a 2 gyermekével a téren.A nagyobbik gyerkőc másfél-két éves lehetett, a picit a mamája még hordozóban vitte.Apuka gondosan mkézes mázos hangon végigkérdezte a totyogót, hogy mivel szeretne játszani.A gyerek a rugós delfinnel játszott, meg vagy 2szer lecsúszott a csúszdán (apu végig fogta).Eközben apu anyu derűsen elbeszélgetett arról, hogy a totyogó otthon hogy hintázik, meg midig fordítva ül fel a rugós játékra.Majd egyszercsak anyu észrevette, hogy letört a rugós delfin szeme, és hirtelen hangnemet váltott: ki volt az a barom, aki letörte a delfin szemeit?Mire apu:biztos a köcsög gyerekek akik idejárnak.Kedvem lett volna megszólalni, hogy kik a köcsög gyereke?Az ő gyerekük is, elvégre most épp ő is itt játszik, vagy az összes többi gyerek?

És egyáltalán ha nem a gyerekhez beszélnek, nem hallja?Mert sajna én is néha használok rondább szavakat a gyerekek előtt, de általában csak nagy felindultság hatására.Másrészt meg ahogy megnéztem,kis gyerek biztos nem törhette le azt a műanyagot, valószínűleg vagy nagyobbak voltak vagy felnőttek (a homok tudniillik csikkekel van tele)...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama357.blog.hu/api/trackback/id/tr442118543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása